AANBIEDINGEN EN ACTIES

Ascension behandeling.
 
 
Duur 60 minuten. Nu voor € 35,- i.p.v. € 65,-.
 
Ascensions zijn voorwerpen met een nieuwe zeer lichte en fijnstoffelijke energie, die zijn inwerking heeft op fysiek, emotioneel, mentaal en causaal niveau. Ascension geeft licht, beschermt, reinigt en transformeert. Daarnaast zijn de energetische voorwerpen ideaal om bij te mediteren, visualiseren of te affirmeren. Ascensions reinigen niet alleen de aura, maar beschermen ook huizen, bedrijven en ruimtes tegen negatieve straling als elektro smog, aardstralen en entiteiten.
Heerlijk dus om de aura even goed mee te reinigen en weer op te laden. Even een moment voor jezelf en maak een afspraak, vooral als je het heel druk hebt....
 
 
Speciaal in de WINTERMAANDEN een oorkaarsbehandeling €35,-
 
Ook om cadeau te geven!
 
 
 
Deze oude therapie die jarenlang werd gebruikt bij Indianen, maakt de oren schoon op zachte en ontspannende wijze. De oorkaars is gemaakt van bijenwas en hop en ruikt zeer aangenaam. Een behandeling reinigt oren, de holtes van het hoofd en maakt het hoofd “leeg” van spanning. De oorkaars zuigt heel zachtjes de oren leeg,  terwijl je ontspannen ligt. Cliënten vallen vaak tijdens de behandeling in slaap.
Ideaal voor mensen die werken met de oren zoals musici. Zij hebben extra gevoelige oren die letterlijk en figuurlijk overvol kunnen raken. Daarnaast ook zeer geschikt voor beroepen met veel denkwerk, b.v. bij het veelvuldig creëren van ideeën, of bij beroepen waar veel mensen worden “aangehoord”. “De drukte komt me de oren uit” of “Het komt me de oren uit”, is een gezegde die figuurlijk wordt aangepakt met de oorkaars. Spanning verdwijnt door de behandeling.
Preventief 1x per maand een oorkaarsbehandeling voorkomt stress en verstopping met oorsmeer.