WERKWIJZE

Holistische therapie werkt breder op gezondheid dan alleen het fysieke. In een persoonlijk behandeltraject wordt gewerkt op alle niveaus van energie: fysiek, etherisch, emoties, denken en bewustzijn. 


HOLISTISCH
Holistisch komt van het Griekse woord ‘holos’, dat ‘heel’ betekent. Holisme is een stroming waarbij men ervan uitgaat dat lichaam, geest en ziel onverbrekelijk met elkaar verbonden zijn. Holistische gezondheidstherapie heeft een breed scala van behandelvormen en methodieken, waardoor op de verschillende lichamen (het fysieke en etherische - ) effectief kan worden behandeld.

SAMEN
Holistische therapie maakt deel uit van complementaire zorg (d.w.z. aanvullend op reguliere zorg)  en is daardoor goed te combineren. Het één sluit het ander niet uit.

TESTMETHODE
In de therapie wordt gebruik gemaakt van een biosensor (een snoerloos meetinstrument) waardoor het mogelijk is om vooraf te testen of een therapie of middel effect zal hebben op het behandelen van de klacht. Verder kan snel en eenvoudig worden gekeken of de supplementen of kruiden die u neemt belastend of ondersteunend voor u werken. Persoonlijk advies ten aanzien van voeding of diëten behoort ook tot de mogelijkheden.